Ponedeljak 07.08.2017.
01:11
Ž. Marković - Vesti

Bajkeri pomogli izgradnju hrama

Ž. Marković
Novac uplatili u ime kluba: Draško Petrović i Marijan Drašković

- Ovo je još jedna donacija našeg kluba u nizu humanitarnih akcija koje smo dosad realizovali. Mi ćemo i dalje, koliko budemo mogli, da pomažemo tamo gde je najpotrebnije našem narodu u Srbiji - kaže za Draško Petrović koji je rodom iz Novog Pazara.

Ž. Marković

Petrović i Drašković su posetili Osoje, videli kako napreduju radovi i predali donaciju.

Cilj ovog kluba i dalje je druženje ljubitelja motora s područja Balkana, organizovanje grupnih vožnji i izleta na razna mesta po Evropi, porodično druženje među članovima, poznavanje, dokazivanje i prezentacija funkcijonisanja kluba sa članovima raznih nacionalnosti sa područja Balkana.

- Pošto je klub odličan, sa sjajnom perspektivom, biće nam najveći zadatak da zadržimo tu jačinu i da se još više razvijemo. Klub Vukovi ima razne vizije i ideje, a glavna je da negujemo porodične vrednosti, humanost, iskrenenost i poštenje prema svim prijateljima. Do sada smo dosta toga postigli i slažemo se dobro sa drugim klubovima u Švajcarskoj - ističe Bojan Peranović, predsednik kluba.

Priredbe

Vukovi svake godine organizuju proslavu godišnjice kluba. Taj skup se organizuje poslednjeg vikenda u maju. Jednom godišnje organizuju izlet u Monako ili do trkačke staze u Monci, koji traje 3 - 4 dana. Odlaze na motorijade drugih klubova, grupne vožnje, a organizuju i bogatu božićnu večeru sa porodicama, kada najmlađi članovi dobijaju poklone.



 

2024 © - Vesti online