Četvrtak 03.08.2017.
22:31
Vestionline, Tanjug

Milojević: Ne plašimo se nikoga, sve ekipe su jake, nemam želja

A. Čukić - Vesti
Zvezda pod komandom Vladana Milojevića izgleda mnogo bolje od one koju je vodio Grof Božović

Crvena zvezda je trijumfovala u Pragu golom Ričmonda Boaćija i ukupnim rezultatom 3:0 stigla pred vrata plasmana u Ligu Evrope.

- Ako sumiramo dve utakmice mislim da smo zasluženo prošli ozbiljnog protivnika. Znali smo da će biti teško, Sparta je bila favorit, ali smo bili taktički mudri i disciplinovani, što je pokazao rezultat iz ove dve utakmice - rekao je Milojević na konfenciji za novinare u Pragu posle pobede sa 1:0.

Kao najjači utisak naveo je zajedničko skandiranje "Kosovo - Srbija" navijača dva kluba, preneo je izveštač Tanjuga.

- Navijači su naš 12. igrač. Veliki utisak na mene ostavilo je navijanje obe strane ''Kosovo - Srbija''. Bilo je predivno. Prenosim moj stav, to je nešto najlepše što sam kao čovek i trener video. Ponosan sam - naveo je Milojević.

On je kazao da veruje da njegovi igrači mogu da prirede bolje partije od dva trijumfa protiv velikana iz Praga.

- Ne možete da kažete ni u jednom poslu da ste zadovoljni. Ljudske mogućnosti su velike i od mojih igrača uvek ću tražiti maksimum. Koliko će to biti, još ćemo videti. Naši igrači nisu navikli u prošlosti da igraju u ovakvom intezitetu, plan nijednog trenutka nije bio da se branimo, bez obzira na rezultat. Moji igrači nemaju mentalitet samozadovoljstva - rekao je trener.

Milojević je naveo da ovaj rezultat daje ekipi veći motiv da nastavi sa još napornijim radom.

- Bez obzira na 2:0 iz Beograda nismo pomislili da je gotovo. Znali smo da nas čeka iznenađenje, Stramaćoni je krenuo sa dva napadača, ali smo dobro odreagovali i najbitnije je da nam raste samopouzdanje. Dali smo poslednji atom snage - kazao je prvi strateg crveno-belih.

Crvena zvezda će u petak saznati rivala u plej-of fazi Lige Evrope posle žreba koji je zakazan za 13 sati u Nionu. 

- Sve moje želje nikada se nisu ostvarile, tako da ih nemam. Sve ekipe su jake, mi smo u grupi slabijih. Ne želim da razmišljam o drugima, već samo o nama - zaključio je trener crveno-belih, uz konstaciju da ne voli velike reči, ali da se ne plaši protivnika, čak i ako bi to bili Zenit ili Everton.

2024 © - Vesti online