Petak 28.07.2017.
18:01
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Stamenkovići prijatno obradovani

D. Đorđević
Mirjana Stamenković sa Dunjom i Nikolom

"Vama i dečici želim svako dobro. Sada vam šaljem 70 dolara, ali to neće biti poslednje od mene. Dirnula me je vaša sudbina, ali i kada sam pročitala u 'Vestima' da živite u Donjem Vrtogošu, odakle sam rodom. Dolazila sam tu nekoliko puta, ali više nemam nikoga od rodbine... Veliki pozdrav od mene i za sve druge ljude koji vam pomažu, ali i "Vestima" koje su nam na usluzi."

Kako je želja naših čitalaca za nas poput zapovesti, to je i ovaj dar, kao i topla poruka odmah je prosleđena na Mirjaninu kućnu adresu, kako bi mogla da podmiri sve potrebe njene male porodice, budući da je ostala bez supruga i glavnog životnog oslonca.

- Zahvaljujući tako divnim ljudima, koji stalno misle na nas i šalju nam pomoć, život nam je lakši i podnošljiviji. Neka ih dragi Bog čuva i podari sve što požele, baš kao i tu divnu gospođu koja nam je ovog puta poslala pomoć. Veoma nas je obradovala, a posebno što je iz našeg kraja - poručuje Mirjana Stamenković iz Donjeg Vrtogoša.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online