Četvrtak 27.07.2017.
16:21
Vestionline, mozzartsport.com

"Suma je mašina, samo mu je potrebno gorivo"

M. Todorović
Pokazaće šta zna, smatra trener Slovana Sejduba Suma

- Prvo moram da kažem da je Sejduba Suma mašina od igrača, potrebno je samo sipati gorivo. Jer ne može ni automobil da ide na trke bez goriva. Dakle, ljudi u Srbiji moraju da znaju da on nikada nije bio povrđen, niti da je imao problem sa mišićima. On je takav igrač da se nikada ne povređuje - rekao je Vukomanović u intervjuu za portal mozzartsport.com i dodao:

- Žao mi je što ne može da pomogne Partizanu u važnom delu sezone. Ali sličnu situaciju sa njim imao sam i prošle godine. Nije bio spreman, želeo je da ode. Međutim, ja sam insistirao kod uprave da ostane, rekao sam im da je to mašina od igrača. Pomoglo mi je to što sam boravio u podneblju krcatom afričkim igračima. I napravili smo dobru priču, kao što sam siguran da će Suma pokazati šta zna.

Vukomanović je istakao da su u Slovanu više nego zadovoljni Suminim transferom.

- On je prodat za višu cenu od projektovane. Planirano je bilo da ode za milion i po evra, uz tendenciju da se ta suma smanji. Usledilo je "boksovanje" sa Crvenom zvezdom, pa je na kraju otišao za 1.650.000 i određene procente. Zadovoljni smo, verujem da će na kraju biti zadovoljni i Partizan i Suma - istakao je Vukomanović.

2024 © - Vesti online