Sreda 26.07.2017.
23:35
Vestionline

Ovo je potencijalni sastav Zvezde za Spartu

M. Todorović
Crveno-beli na prvom pravom iskušenju u sezoni

U odnosu na mečeve sa kazahstanskim Irtišem u prethodnoj rundi, sada će Vladan Milojević da ima veći izbor fudbalera. Osim suspendovanog Slavoljuba Srnića, ostali su raspolaganju. Od prvog minuta trebalo bi da debituje novi golman srpskog vicešampiona Milan Borjan. On je imao kontinuitet odbrana, jer je sa Kanadom bio učesnik Gold kupa u SAD.

Takođe, slabije partije na početku sezone naterale su Milojevića da najverovatnije kapitena Dušana Anđelkovića stavi na klupi, a na njegovo mesto trebalo bi da dođe pojačanje iz Krila Sovjetov, Milan Rodić.

Na štoperskim mestima nezamenljivi su Vujadin Savić i Damjan Le Talek, dok je po desnoj strani terena neprikosnoven Filip Stojković. Zadnji vezni su Jovičić i Donald, dok bi po krilima trebalo da prete Luka Adžić i Rikardinjo. U sredini je Kanga, dok je najistureniji Ričmond Boaći. Šansu vrebaju i Aleksandar Pešić i Milić.

Ovo je najverovatniji sastav Zvezde: Borjan, Stojković, Le Talek, Savić, Rodić,  Donald, Jovičić, Rikardinjo, Kanga, Adžić, Boaći.

2024 © - Vesti online