Četvrtak 08.07.2010.
01:07
Tanjug

Dženifer Lopez protiv kiparskih Grka

Dženifer Lopez ne razmišlja o osećanjima nacija, nego o 3 miliona dolara, koliko će dobiti za nastup na severu Kipra
 

Lopezova bi trebalo da nastupi 24. jula na otvaranju luksuznog hotela na severnoj strani Kipra gde se nalazi država kiparskih Turaka koju samo Ankara priznaje.

Direktor hotela "Kratos premijum", čija se vrednost procenjuje na 220 miliona dolara, Murat Bozoglu je potvrdio da je sa popularnom glumicom i pevačicom potpisan sporazum koji je na snazi i dodao da radi sve što je u njegovoj moći da dođe do njenog nastupa, javio je Rojters.

Dženifer Lopez bi trebalo da avionom stigne 24. jula na Kipar, kada će napuniti 41 godinu, u pratnji supruga pevača Marka Entonija i njenih blizanaca. Za ovaj nastup Lopezova će dobiti tri miliona dolara.

Međutim, činjenica da će ova medijska zvezda nastupiti u delu Kipra gde žive kiparski Turci toliko je razljutila kiparske Grke da se do sada njih više od 14.000 oglasilo preko fejs buka da iskažu svoje protivljenje, i da se broj komentara svakog dana poveća za oko 2.000.

U njihovim izjavama se ističe da ovaj nastup Lopezove predstavlja šamar ljudima koji su bili primorani da pobegnu iz severnog dela Kipra tokom invazije Turske 1974. godine, kada su počinjene "nezamislive strahote".

2019 © - Vesti online