Utorak 25.07.2017.
21:13
Vestionline

Britanski mediji: "NLO iznad uspavanog srpskog gradića"

pixabay.com
 

Kako stoji u opisu, snimak je nastao oko 22 časa, a na njemu je prikazano šest NLO kako lebde i jedan po jedan nestaju u 2-3 minuta.

Srpski grad je zbog ovog snimka završio i u britanskom "Miroru", pa je objavljen tekst pod naslovom "NLO iznad uspavanog srpskog gradića".

Korisnici Jutjuba imali su različite teorije o tome šta se zaista pojavilo na nebu iznad Donjeg Milanovca, a najčešće su pominjani Rusi i davno obećani "migovi". Neki su pak tvrdili da su to "tajanstveni ruski sateliti",

"Rusi su pre par nedelja lansirali eksperimentalni satelit zvani: "brightest of them all", koji bi trebao da se rasklopi noseci ogromne reflektujuce folije , a namena im je da reflektuju svetlost na zemlju, velika je ovo visina na snimku i mozda su upravljali satelitima i vrsili neke operacije, inace okruzeni smo sa toliko satelita sto novih sto dotrajalih da nismo ni svesni", samo je jedan od komentara ispod snimka.

Iako i dalje nismo utvrdili šta je ti zasijalo iznad Milanovca, zbog ovog snimka srpski grad je dospeo i do Velike Britanije.

2024 © - Vesti online