Sreda 07.07.2010.
20:13
Vestionline

Telekom Srbija uz KK Partizan

Ugovor koji predviđa sponzorstvo u naredne tri takmičarske sezone, potpisali su predsednik Partizana Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Srbije Branko Radujko.

"Naše obaveze će biti sigurno još veće s obzirom da ćemo se od sada zvati Partizan MTS i nositi ime jedne ozbiljne kompanije. Veoma smo ponosni što je Telekom Srbija prepoznao uspeh koji već godinama gradimo u kontinuitetu, a za koji se nadam da će i dalje trajati", naveo je Danilović.

"Crno-beli" su danas predstavili i nove dresove košarkaša sa obeležjima kluba i novim imenom Partizan MTS.

"Danas nastavljamo da primenjujemo koncept podrške srpskom sportu koji smo nazvali najbolji sa najboljima. Logično je što smo podržali Partizan koji je godina u veoma teškim uslovima i sa neuporedivo manjim budžetima ostavljao iza sebe evropske košarkaške gigante", istakao je Radujko i izrazio uverenje da će uz pravu podršku Partizan ostati jedan od najboljih evropskih klubova.

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović istakao je da "crno-beli" veoma ambiciozno ulaze u narednu sezonu, iako je "crno-bele" napustio trofejni stručnjak Duško Vujošević.

"Žao mi je što nas je napustio Vujošević, ali je on prelaskom u CSKA rešio pitanje lične egzistencije. Iza njega je ostalo mnogo trofeja i veoma dobro postavljen sistem rada koji je izgrađivan zajedničkim snagama", istakao je Danilović.

Prvi čovek "crno-belih" je pohvalio novog trenera Partizana Vladimira Jovanovića, koji je bio prvi pomoćnik Vujoševića.

"Radi se o mladom i darovitom stručnjaku koji je svojim dosadašnjim radom zaslužio šansu", rekao je Danilović.

Predsednik Partizana je istakao da su "crno-beli" popravili finansijsku situaciju u klubu.

"Situacija je znatno bolja nego prethodnih godina. Međutim, ne postoji novčani iznos koji može da garantuje rezultatski uspeh. Na nama je da radimo kao i do sada, pa ćemo videti za šta je to dovoljno", zaključio je Danilović.

Partizan je prošle sezone osvojio titule u Superligi i NLB ligi, kao i trofej u Kupu Radivoja Koraća. "Crno-beli" su osvojili četvrto mesto na završnom turniru Evrolige.

2024 © - Vesti online