Ponedeljak 24.07.2017.
16:40
Vestionline, germanijak.hr

Đorđević o otkazu Jokića, indirektno prozvao Miška Ražnatovića

M. Todorović
Posle prošlogodišnjeg otkaza, sada je tu - u reprezentaciji Srbije: Boban Marjanović pozdravlja se sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem

- Nije istina da ti NBA klub išta može zabraniti, oni ti mogu da sugerišu, predlažu, a na igraču je da sam donese odluku. Klub je rekao ovo, menadžer je rekao ono, nemam klub i tražim ga… Imam prošlogodišnji slučaj Marjanovićevog otkaza dan pre početka priprema, bolje je da se ne prisećam toga - rekao je Đorđević za hrvatski portal germanijak.hr i dodao:

- Imam osećaj da menadžeri manipulišu igračima kako žele, jednog će skloniti iz reprezentacije da bi otvorili mesto drugom, tog drugog će iduće godine skloniti da bi prostor dobio treći… Da nije tragično, bilo bi smešno - rezignirano je poručio naš selektor.

O otkazu Jokiću, Đorđević kaže:

- Kao, radiće na telu. Uz dogovor smo omogućili Dangubiću i Milutinovu da idu u SAD, jer na njihovim pozicijama imamo dovoljno igrača. Ostali su tu. Povrede su, po meni, jedini legitimni razlog za otkazivanje. Jako mi se sviđa Šarićev stav o igranju za reprezentaciju Hrvatske.

2024 © - Vesti online