Ponedeljak 24.07.2017.
12:41
Tanjug, Vestionline

Đukić: Leonardo se izvinio, konkurisaće za tim

EPA/WALTER BIERI
Oprostio Brazilcu: Miroslav Đukić

- Očekuje nas težak meč protiv velikog rivala, stalnog učesnika Lige šampiona, ali verujemo u naše sposobnosti i pokušaćemo da napravimo rezultat koji će nam pomoći da se približimo plasmanu u sledeće kolo. Bio bih zadovoljan rezultatom 0:0 i svakom pobedom - rekao je Đukić na koferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Kao bitan faktor označio je publiku i dodao da očekuje veliku podršku sa tribina.

- Siguran sam da će nam publika biti 12 igrač. Nezahvalno je pričati o prednostima i slabostima, protivnik nam nije bitan, mi hoćemo da budemo Partizan, da imamo loptu, da napadamo, vodimo meč... Želimo da vidimo gde smo u odnosu na jaku evropsku ekipu, nećemo izaći sa strahopoštovanjem.

Prema njegovim rečima Olimpijakos je najjači kao kolektiv i na isti način treba da odgovori Partizan, kao i da je zadovoljan stavom i samopouzdanjem posle ubedljive pobede protiv Mačve (6:1) na startu Superlige Srbije. On je potvrdio da je Leonardo da Silva Souza u konkurenciji za duel sa Atinjanjma, iako je zbog propuštenog treninga bii van tima protiv Mačve.

- Leonardo se juče izvinio ekipi, stručnom štabu zbog problema koje je imao sa upravom. Priključen je timu i u opciji za meč, videćemo da li će igrati.

Prvi napadač crno-belih Uroš Đurđević ulogu favorita prepustio je Olimpijakosu, ali i dodao da veruje da uz pomoć publike može da dođe do iznenađenja.

- Izvukli smo najtežeg protivnika, ali nikoga se ne plašimo, pa ni Olimpijakosa. Verujem u tim i stručni štab kako bismo napravili pravi rezultat pred revanš u Atini - zaključio je Đurđević.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Olimpijakosa igra se sutra od 20.45 u Beogradu.

2024 © - Vesti online