Nedelja 23.07.2017.
14:07
b92.net, Vestionline

Sejduba Suma: Najskuplje pojačanje, a spreman da igra 20 minuta?

M. Todorović
Sejduba Suma

Izgledao je solidno na terenu, ali je vidno da mu nedostaje fizičke spreme, što je malo čudno kada igrača prestavite kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Fudbaler iz Gvineje plaćen je 1,65 miliona evra i očekuje se da partijama na terenu opravda uloženi novac.

Crno-bele u utorak možda očekuje i najvažnija utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona, pošto ekipa Miroslava Đukića dočekuje grčki Olimpijakos. Upravo zbog toga, očekivanja od Sume se velika, ali on nije spreman za više od 20 minuta igre. 

- On je odličan igrač i najbitnije je da uđe u fizičku formu. Još nije u top formi, polako ga spremamo. Mislim da nije spreman za više od 20 minuta protiv Olimpijakosa - rekao je Đukić na konferenciji za štampu posle meča sa Mačvom. 

Bivšeg igrača Slovana iz Bratislave spremaju polako, ali postoji mogućnost da će njegove dobre partije biti potrebne odmah na početku sezone, s obzirom da crno-beli igraju za Evropu. 

Pritisak svakako jeste na Sumi, uložen je, za ovo podneblje, veliki novac u njega i kako stvari stoje moraće veoma naporno da radi kako bi opravdao zvanje - najskuplje plaćenog igrača u istoriji kluba.

2024 © - Vesti online