Subota 22.07.2017.
19:00
nezavisne.com

Za nevericu: Ljutim papričicama silovala suprugovu ljubavnicu!

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zašto je kaznila devojku, a ne muža?

Ona je posumnjala da je muž vara jer je sve češće odlazio na njoj nepoznata mjesta i nije ga dugo bilo kod kuće. Sa svoje tri prijateljice je odlučila da ga prati jednom prilikom kada je krenuo sa ljubavnicom u motel.

Njih četiri su sačekale nesrećnu djevojku i brutalno joj se osvetile. Naime, uhvatile su je i skinule na krevetu i u njenu vaginu počele da guraju ljute papričice. Da sve bude još gore, besna supruga, inače u trećem mesecu trudnoće, sve je snimala i objavila na Facebooku.

Ovaj čin, naravno, naišao je na osudu javnosti, a mnogi su se zapitali zašto je Li kaznila devojku umesto svog muža. Silovana devojka nije podnela nikakvu prijavu, ali će, po svemu sudeći, protiv Li i njenih drugarica biti podignuta optužnica, ali kazna koja se spominje je mizerna.

"Stavljanje ljutih papričica na nečije osetljive delove tela i stavljanje fotografija mučenja na internet svakako je znak poniženja. Ako papričice ženi prouzrokuju povrede, Li bi mogla da snosi neke administrativne sankcije i plati kaznu u iznosu do 200 dolara", saopšteno je iz vijetnamskog tužilaštva.

Silovateljka je izjavila da može da oprosti svom suprugu, ali ne i da zaboravi prevaru.

"Žena može da oprosti lako, ali ne može nikada da zaboravi. Ljubomora je bolna. Postoje ljudi koji me sada mrze, ali ne možeš svima ugoditi", izjavila je u svoju odbranu besna Li.

2024 © - Vesti online