Subota 22.07.2017.
11:14
blic.rs

Nati ugroženo zdravlje: Pobegla u Crnu Goru da se osami i odmori

M. Karović
Profesionalac: Iako se ne oseća najbolje, Nataša Bekvalac nije otkazala nastupe

- Svi ste već videli da je Nataša gostovala u jednoj emisiji i objasnila da joj se zatvorilo oko. Njoj je dosta opao imunitet u poslednje vreme, pa je dobila temperaturu. Ona se danima borila sa bolešću, ali je nije u potpunosti izlečila. Trenutno boravi u Crnoj Gori, a izabrala je udaljen hotel kako bi mogla da se odmori od buke. Izlazi samo na nastupe, a dane provodi u sobi i na terasi - kaže za "Blic" izvor blizak pevačici.

Kako piše ovaj list, Nataša se u poslednje vreme dosta opteretila jer razmišlja o svemu.

- Ona je pre nekoliko dana izdala novu pesmu. Veoma joj je bilo bitno da se publici svidi singl i spot, pa se i oko toga stresirala. Dosta razmišlja o budućnosti i da li će sve biti u redu kako sa njom, tako i sa njenom porodicom. Gužva u gradu je, takođe, počela jako da joj smeta. U vezi sa Lukom joj ide dobro i oko toga se jedino ne brine - dodaje izvor.

Iako se razbolela, Nataša nije želela da otkaže nastupe. Ona je kao pravi profesionalac otpevala u svakom klubu gde je imala zakazano, a kada vidi koliko je ljudi podržava, to joj daje dodatni podstrek da nastavi dalje.

2024 © - Vesti online