Petak 21.07.2017.
23:15
rs.n1info.com

Da li je istina da Pepersi idu u penziju?

Reuters
Pepersi na koncertu

Spekulacije o razlazu Pepersa pokrenute su prošle nedelje, nakon što je bubnjar Čad Smit izjavio da "nije siguran da bend može da nastavi sa turnejama".

- Vozili smo se kombijem posle svirke i Fli je rekao: "Šta misliš, koliko još bi trebalo… Kako da ovo okončamo?" - izjavio je Smit. "Rekao sam: 'Nemam pojma!' Želim da snimam albume, još volim da snimam albume, ali turneje… Nisam siguran možemo li da nastavimo".

Bubnjar Pepersa je podsetio da pevač Entoni Kidis i basista Fli i on imaju po 54 godine, dok je gitarista Džoš Klinghofer nešto mlađi. "Nisam siguran da možemo i dalje da idemo na dugačke turneje - po godinu, godinu i po dana kao što inače radimo", naveo je Smit.

Mediji su posle toga bili preplavljeni spekulacijama da se Pepersi razilaze i odlaze u penziju, tako da je basista Fli odlučio da stavi tačku na celu priču - bend nastavlja sa radom, a sve ostalo su gluposti.

- Ne znam znate li to, ali to su samo gluposti. Nikada ne gledamo dalje od bliske budućnosti. Trenutno smo na turneji, sviramo, osećamo duh, puštamo muziku da nas pokreće - istakao je Fli.

Dodao je da od kada su Pepersi počeli sa radom, pre 35 godina, nikada nisu znali šta ih čeka iza ugla. "Mislim da moć benda leži u tome - životu u trenutku i energiji koja nas pokreće", poručio je Fli.

2024 © - Vesti online