Subota 22.07.2017.
02:30
b92.net, Vestionline

"Orgazmi nam traju 18 sati, a tajna je u ovome..."

instragram.com/ecstaticheartstantra
Melani i Skot Meklur donose one načine povezivanja parovima

Od kada su sa javnošću podelili svoje seksualno iskustvo, Melani i Skot Meklur su zaintrigirali mnoge ljubavnike koji su spremni da uče od njih. 

Mladi bračni par je u razgovoru za britanski "Miror" otkrio da mogu da postignu orgazme na razne načine, od seksa i disanja, do posmatranja prirode ili plesanja na kiši. 

Zanimljiv je podatak da njihovi orgazmi mogu da traju i po 18 sati, a toliko su povezani da da ako se nalaze u istoj prostoriji i netko od njih ima orgazam, odmah ga doživi i druga osoba, i to bez dodirivanja. 

Upravo zbog toga, supružnici su pokrenuli "Ecstatic Hearts" radionice u okviru kojih podučavaju ljude tantričkom seksu i samoj filozofiji života. 

Oni ističu da Tantra pomaže dubljoj povezanosti partnera, poveća njihovu ntimnost i dovodi do neverovatnih orgazama. 

- Melani i ja možemo da doživvimo orgazam kroz disanje, grljenje i dodirivanje, jednako kao i kroz seks. Čak nas i zvukovi, mirisi i ukusi mogu poslati u stanje potpune ekstaze. Možemo doživeti orgazam i sa prijateljima sa kojima nikad nismo imali seks, ali s kojima praktikujemo Tantru. Pre nekoliko meseci išli smo na izlet sa prijateljima i doživeli smo orgazam od munja - objašnjava Skot. 

Melani se takođe pohvalila da svakodnevno postiže orgazme, koji traju satima… 

- Otkad smo Skot i ja otvorili srca, redovno imam osmosatne ili devetosatne orgazm. Mogu da doživim ekstazu od energije Zemlje, vode i prirode - istakla je ona i dodala: 

Skot je tako priznao da je Tantra uspela da sredi njegov problem prerane ejakulacije, sa kojim se dugo suočavao. 

Njihova tri saveta za postizanje ovakvih orgazama su: 

1. Proizvodite zvukove 

Dokazano je da stvaranje zvukova tokom orgazma, može da pojača intezitet. Osim što ćete se otvoriti, na ovaj način ćete se lakše izraziti i osloboditi svoju moć. 

2. Duboko dišite 

Na ovaj način ćete produžiti orgazam. 

3. Vizualiuzujte svoju energiju 

Zamišljajte kako vaša seksualna energija prolazi kroz telo u trenutku orgazma. Imajte u vidu da ne treba ejakulacija da vam bude jedini cilj.

2024 © - Vesti online