Četvrtak 20.07.2017.
20:42
Vestionline, Tanjug

Užas u Zemunu: Mladići mučili čoveka, pa ga zapalili

N. Đurović
Policija privela dvojicu osumnjičenih, za trojicom se još uvek traga

Osumnjičeni se terete da su u Zemunu fizički zlostavljali jednog muškarca i oteli novac od njega, a potom ga polili benzinom i zapalili, saopštio je MUP. 

Postoje osnovi sumnje da su istog dana izvršili i razbojništvo nad još jednim oštećenim, od koga su uz primenu sile i fizičko zlostavljanje oduzeli mobilni telefon. 

Policija intenzivno traga za još tri osobe za koje se sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela. 

Po nalogu nadleženog tužilaštva, osumnjičenom M. Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati, dok se maloletno lice privodi nadležnom tužiocu.

Prethodno su mediji preneli kako je muškarac sa teškim opekotinama zbrinut je na VMA. Pedesetosmogodišnjeg M. P. iz Zemuna prvo su mučili, pa živog zapalili nepoznati muškarci.

Kako saznajemo, život mu je u opasnosti jer mu je 70 odsto tela pod opekotinama. Mučenje se dešavalo u sredu uveče preko puta "Metroa" u Zemunu.

Kako piše "Blic", čovek je prebačen u bolnicu nakon što je "prethodno mučen, čupani su mu nokti, a na kraju je zapaljen".

- Ne znamo da li se on samozapalio ili je zapaljen. Policija je slučaj prijavila Hitnoj pomoći. Reč je o muškarcu koji je imao dosta proširene opekotine - rekla je ranije danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura agenciji Beta. 

- On ima opekotine, ali je svestan i stabilan - rekli su za "Blic" na VMA. 

Kako kažu u Hitnoj pomoći, u pitanju je muškarac od 58 godina, koji je imao opekotine po celom telu. Bio je svestan i razgovarao je.

2024 © - Vesti online