Sreda 19.07.2017.
18:30
Z. M. - Vesti

"Vesti" u Salcburgu: Na odmor sa folklorijade

Pored domaćina, u programu su učestvovali klubovi Vidovdan iz Linca, Bosiljak iz Velsa, "Nikola Tesla" iz Linca, Sloga i "Stevan Sinđelić" iz Salcburga.

U opuštenoj atmosferi na bini su se smenjivale grupe igrača u šarolikim nošnjama i izvodile različite koreografije.

Po završetku folklornog dela programa, kolo su, zajedno, ruku pod ruku, zaigrali učesnici programa i prisutni u publici, što i jeste svrha ovakvih druženja.

- Želeli smo organizacijom folklorijade da zahvalimo našim mladim članovima na vrednom radu i i postignutim rezultatima. Posle svega, zadovoljni, možemo na zasluženi odmor - ističe Nenad Šulejić, predsednik KSZS-a.

- Meni lično, kao nekome ko punih 18 godina predvodi KSZS, najstarije udruženje u Mocartovom gradu, može biti samo čast i za ponos što imamo ovako lepu i pametnu decu, poštene i vredne njihove roditelje - poručio je Šulejić.

Bogata jesen

- Na jesen nas očekuje mnogo toga - već početkom septembra nastupi ovde u gradu, pa gostovanja u Lincu, Velsu, učešće na Kvizu znanja, obeležavanje 18 godina rada i puno toga novog, što će obradovati naše članove. Zato će nam predstojeći odmor poslužiti da prikupimo dovoljno pozitivne energije za nastavak rada - kaže Šulejić.


 

2024 © - Vesti online