Subota 15.07.2017.
21:32
Vestionline, Blic

Radonjić: Odluka nije bila laka, ali je samo moja

M. Todorović - Vesti
Devet trofeja i brojne pobede koje će ostati u pamćenju navijača Crvene zvezde kada se sete Radonjića

- Želim da obavestim javnost da od nisam više trener Crvene zvezde. Ovo je moja odluka, nije bila laka, a samim tim bilo je potrebno vreme po završetku sezone da razmislim o narednim koracima. Zahvaljujem se svima u klubu, predsedniku Nebojši Čoviću, članovima uprave, najbližim saradnicima i svim igračima sa kojima sam sarađivao. I posebno hvala navijačima na velikoj podršci - rekao je Radonjić ekskluzivno za Blicsport.

Sa Crvenom zevzdom crnogorski stručnjak je osvojio devet trofeja za četiri godine provedene na klupi, a da mu nije lako da posle toliko vremena napusti crveno-bele govore i njegove sledeće reči:

- Svi ovi koje sam nabrojao su ugradili deo sebe u uspeh koji je Zvezda ostvarila proteklih godina i zahvaljujući kojima smo se pozicionirali u vrhu domaće, regionalne, ali i evropske klupske košarke. Prethodne četiri i po godine ostaće u mom najlepšem sećanju. Mnoge trenutke pamtiću zauvek i kuda god me put bude odveo dalje u trenerskoj karijeri, ostaću veliki navijač Zvezde, kojoj želim mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze.

U ovom trenutku Radonjić nije želeo da govori o svojim daljim planovima, a o tome i o nekim drugim temama neki drugi put.

2024 © - Vesti online