Četvrtak 13.07.2017.
18:29
Vestionline, KK Crvena zvezda

Konačno dobra vest za zvezdaše: Novi ugovor i kapitenska traka za Lazića

EPA/ALEJANDRO GARCIA
Lazić ostaje crveno-beli

Jedan od najstandardnijih prvotimaca KK Crvena zvezda mts i igrač sa najdužim stažom u crveno-belom dresu, Branko Lazić, potpisao je u četvrtak novi dvogodišnji ugovor sa klubom!

Lazić je od 2011.godine, kada je postao prvotimac KK Crvena zvezda bio jedan od stubova i temelja napretka, i kasnijih uspeha kluba. Sa Crvenom zvezdom je osvojio 10 trofeja (3 titule prvaka Srbije, 3 titule prvaka ABA lige i 4 kupa Radivoja Koraća).

Takođe, u crveno-belom dresu je imao mnogo uspeha i u međunarodnim tamičenjima, igrao je polufinale Evrokupa, kao i četvrtfinale Evrolige u sezoni 2015-2016, a smatra se i jednim od najboljih defanzivaca Evrolige.

Branko Lazić je do sada odigrao u dresu Crvene zvezde mts čak 391.utakmicu, a od sledeće sezone imaće i još jednu veliku ulogu, pošto će biti i novi kapiten crveno-belih!

Uz Džonu Boldena, koji će se vratiti iz Amerike i obući dres Crvene zvezde ovo je nova dobra vest posle serije loših odnosno brojnih odlazaka iz kluba sa Malog Kalemegdana, koji je za sada ostao bez šest igrača iz prethodne sezone, a na izlaznim vratima su Kuzmić i Gudurić. 

2024 © - Vesti online