Četvrtak 13.07.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Na Dejana ima ko da misli

D. Đorđević
Godinama u srcu dobrotvora: Dejan Milošević sa majkom Vesnom

Topla poruka podrške i dobre želje ne izostaju. Ipak, ovo dobročinstvo ujedno je i zadatak za naše reportere da se po ko zna koji put sretnu sa Miloševićima i verno zabeleže kakvog je Dejan zdravstvenog stanja, budući da se bori da ne ostane bez noge, visokim šećerom u krvi, ali i danima kad ga depresija ne pušta na miru. Skoro 14 godina bespravno žive u stanu nedovršene zgrade bez osnovnih uslova za život, bez struje i vode i ne znaju da li će i doživeti dan kada će se to rešiti.

Zato je sigurno jedino to da Dejan i njegova majka Vesna sami ne bi mogli da izađu na kraj sa zlehudom sudbinom, da im u pomoć nisu pritekli mnogi ljudi dobrog srca širom sveta, a posebno dobrotvor iz Minhena koji ih nijednom nije zaboravio, na čemu će mu ostati večiti dužnici.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online