Četvrtak 13.07.2017.
21:36
S. Đurić - Vesti

Kako poznati provode vrelo leto: Selfiji od Dubaija do Monte Karla

pixabay.com
Srpska estrada je mahom na Crnogorskom primorju

Kao da su pućenje i selfiji sa plaže postali obavezni. Jelena Karleuša ovog leta ne miruje. Sa ćerkama i suprugom bila je u Dubaiju, Turskoj, a sada se rashlađuje na bazenu. Svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, ali je primetno da ih sve manje obrađuje u fotošopu.

Voditeljka i manekenka Nina Seničar i njen izabranik Džej Elis doputovali su iz Amerike u Evropu. Krstare jahtom i obilaze italijanska ostrva, a Nina na palubi uživa na suncu, ali i vežba. Aleksandra Prijović je na odmoru u Monte Karlu sa dečkom Filipom Živojinovićem. Odabir destinacije nije slučajan, jer Živojinovići u ovom gradu imaju stan. Ona se na Instagramu hvali kako sa dečkom uživa u luksuznim restoranima, šetnji, šopingu... Posle Monte Karla čeka ih put u Ameriku, a tezge, za sada, mogu da sačekaju.

Halid Bešlić leto će provesti radno, ali će pronaći vremena i da ode na more i planinu.
- Nema nekog specijalnog planiranja. Malo na Jadransko more, možda u Neum ili na Pelješac, a malo i na selo na Vrbanju. Najbolje se odmorim kad krenem a ni sam ne znam kuda ću, pa pustim mozak na pašu. Eh, to je najbolji duševni odmor - rekao je Bešlić.

Instagram/marija_bulat

Marko se posvetio porodici

Marko Bulat, koji je pre nekoliko meseci prvi put postao otac, rešio je da se ovo leto potpuno posveti porodici. Sa suprugom i ćerkicom Doroteom odmara se u Turskom letovalištu Antalija, a društvo im pravi i Sofija, ćerka njegove žene iz prvog braka. Ana Kokić, koja inače retko viđa muža koji vaterpolo igra u inostranstvu, rešila je sve to da nadoknadi. Bez dece njih dvoje su otputovali u Istambul gde obilaze znamenitosti. Vrućina im uopšte ne smeta, a grad nudi obilje zabave, što im je interesantnije od izležavanja na nekoj od plaža.

Brazilska lepotica i bivša srpska snajka Adrijana Lima uživa sa ćerkama Valentinom i Sijenom, ali i bivšim suprugom Markom Jarićem u Crnoj Gori. Njen boravak mediji budno prate, brazilska lepotica obilazi znamenitosti i crkve, ali se i druži sa bivšom svekrvom. Nataša Bekvalac ovog leta više je u inostranstvu, nego u Srbiji. Prvo se odmarala na Ibici sa dečkom Lukom Lazukićem, pa su zajedno motorom otputovali u Grčku. Bili su na venčanju prijatelja, ali planiraju da na motoru obiđu poznata letovališta u ovoj zemlji.

web.facebook.com/pg/jkdiva/photos/?ref=page_internal

I bazen, i more

Seka Aleksić smatra da je najlepše kod kuće. Kako u dvorištu svoje vile u Staroj Pazovi ima bazen, eto načina da se rashladi u vrelim letnjim danima. Ne odvaja se od sina Jakova, ali stiže i da se slika u kupaćim kostimima, a fotografije svakodnevno kači na Instagram. A kad joj bazen dosadi "skokne" sa sinom i suprugom Veljkom do Soluna kako bih njihov sinčić uživao i u morskoj klimi.

2024 © - Vesti online