Četvrtak 13.07.2017.
10:10
blic.rs

Lepa Brena otkrila detalje iz spavaće sobe

Z. K. Munja
Veza koja traje od 1986. godine: Lepa Brena

Ipak, ono što zanima većinu je njen intimni život, o kojem Brena rado govori, ali bez zadiranja u privatne detalje, posebno seksualne. Međutim ovog puta je napravila presedan i progovorila o aktivnostima između četiri zida. Naime, Lepu Brenu su upitali kakav joj je seksualni život, a ona je iskreno odgovorila:

- To kad ugrabimo slobodan dan. Pa, kakav seks, nije to na izvol'te. To kad imaš slobodan dan možeš da planiraš, a to je, znači, jednom nedeljno. Ko ugrabi dva puta, taj je srećan - kroz osmeh je rekla Brena.

Ljubavna priča Bobe Živojinović i Lepe Brene počela je davne 1986. godine, dok je on harao teniskim terenima, a ona bila najveća zvezda Balkana. Brena je često opisivala taj susret kao sudbinski. Njih dvoje imaju dva sina, Stefana i Viktora, a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Inače, Brena je u emisiji "Press pretres" dodala i to kako je proteklo snimanje spota njenog sina Stefana za pesmu "Druga liga".

- Otišla sam da snimam pesmu i kada sam se vratila, to je bila jedna opšta katastrofa, konfete su bile svuda, istopile su se, ma strašno. S obzirom na to da oni znaju kako sam ja pedantna, preživela sam tada jedno predinfarktno stanje. Pozvala sam ekipu od četiri žene da srede kuću, one su došle sa velikim usisivačima za travu... - rekla je Brena, i opisala kako je bilo kada je Stefan pravio žurku pre nekoliko godina:

- Stefan meni i Bobi nije ispričao da je pravio žurku dok smo mi bili na putu. Žurku je pravio na zatvorenom bazenu i nije znao da u taj džakuzi ne sme da se sipa pena. Kada sam došla i kada sam otvorila vrata zatvorenog bazena, pena je pljusnula na mene. Tada kad nisam dobila infarkt, neću nikada - rekla je pevačica.

2024 © - Vesti online