Sreda 12.07.2017.
21:52
Vestionline, blic.rs

Vučelić odbrusio Leonardu i pomenuo Putina

partizan.rs/Miroslav Todorović
Leonardo ima ugovor sa Partizanom, kaže Milorad Vučelić, predsednik crno-belih (levo)

- Leonardo nema nikakvog razloga da osuđuje upravu, jer smo izmirili sve obaveze koje smo imali prema njemu. On je fudbaler Partizana koji je veliki i sjajan igrač, zbog čega ima neke privilegije. Potpisao je sve moguće anekse ugovora i što se mene tiče može slobodno da priča šta hoće. Leonardo najbolje priča kada igra fudbal i veoma nam je potreban - rekao je za "Blic" Vučelić.

Leonardo je najavio odlazak na Instagramu.

- Kako da pustimo igrača pod ugovorom da ode?! Nije Leonardo Alajbegova slama. Može samo da prestane da igra fudbal! Partizan je klub koji ima pravila i ugovore koji se poštuju. Ukoliko neko ponudi novac moći će da napusti klub, ali nema sile da napusti Partizan dok igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Brazilac je nezadovoljan, ali i za to ima repliku čelnik crno-belih.

- Žao mi je što je nezadovoljan, ali da se razumemo ne postoji u potpunosti zadovoljan čovek na planeti. Za zadovoljstvo fudbalera nije dovoljno da ima samo upravu, već mora nešto i sam da uradi. Ponavljam, što se nas tiče do poslednjeg penija smo mu isplatili. Šef države je često nezadovoljan, Putin je nezadovoljan i ne mogu da se bavim time što je Leonardo nezadovoljan - poručio je Vučelić za blic.rs.

2024 © - Vesti online