Sreda 12.07.2017.
19:37
Vestionline

"Komunalni policajci sprečili veću tragediju u Rakovici"

Tanjug
Komunalna policija pravovremeno reagovala

Ispred Centra za socijalni rad u ulici Miška Kranjca 12 u Beogradu je muškarac nožem ubio ženu i zadavio njihovo dete.

Ristić kaže da je oko 15.30 časova patrola komunalane policije, u redovnom obilasku terena kod Opštine Rakovica, uočila mlađe muško lice koje napada građane oštrim predmetom,za koji se kasnije ispostavilo da je nož.

Patrola je, kako je naveo, fizičkom silom lišila slobode navedeno lice, za koje se ispostavilo da je ranije u Centru za socijalni rad opštine Rakovica napao ženu i dete, kao i još tri osobe.

- Prema nezvaničnim informacijama koje imamo, otac - napadač je predavao dete majci kada ga je napao, a nešto kasnije i majku, odnosno bivšu suprugu tako što joj je zadao nekoliko ubodnih rana - naveo je Ristić.

Pored žene i deteta, teže i lakše su povređene još tri osobe koje su, najverovatnije radnici Centra za socijalni rad opštine Rakovica, koji su pokušali da spreče tragediju, istakao je Ristić, navodi se u saopštenju Beoinfa.

On je dodao da je napadača preuzela Policija opštine Rakovica, Policijske uprave za Grad Beograd, kao i da komunalni policajci nisu povređeni, osim jednog koji ima lakšu povredu od noža.

2024 © - Vesti online