Sreda 12.07.2017.
17:38
Vestionline

Nova stranka: Omiljenom Vučićevom penzioneru 38 miliona dinara! (FOTO)

Tanjug
Tomislav Nikolić

I dok se najskuplji srpski penzioner bavi svojim hobijima, dotle je njegov rodni Kragujevac, inače prepušten u ruke Nikoliću Mlađem, doveden do prosjačkog štapa i na korak je od proglašenja bankrota. Nezakonitim odlukama vlasti ugašeno je Takovo osiguranje i 400 porodica ostavljeno bez prihoda, a 2.000 radnika Fijata već danima štrajkuje, što je posledica štetnog ugovora koji Vlada i dalje vodi kao državnu tajnu.

Nova stranka
 

Upumpavanje preko 38 miliona dinara, otetih od penzionera, zdravstvenih, prosvetnih i drugih radnika, u jednu penzionersku kancelariju, u službi je nastavka obmanjivanja javnosti i svakodnevnog serviranja laži o progresu u koji Srbija nezadrživo srlja.

Nova stranka razume da je Aleksandar Vučić, kao dostojan radikalski potomak, svom omiljenom penzioneru i poveriocu Nikoliću morao, prema pravilima omerte, da vrati dug. Ali svoj dug neka plati iz svog džepa, a ne da građani, ionako osiromašeni neoradikalskim merama, plaćaju penzionersku kancelariju i par desetina zaposlenih animatora jednog penzionera, navodi se u saopštenju Nove stranke.

Nova stranka
 
2024 © - Vesti online