Sreda 12.07.2017.
14:43
Vestionline

Beograd prvi put domaćin IPRA konferencije

TOB
 

Stručnjake iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Srbije, Austrije, Filipina, ugostila je agencija Blumen uz podršku Turističke organizacije Beograda i Društva Srbije za odnose s javnošću.
 
Gosti su tokom boravka u Beogradu imali priliku da obiđu i različite znamenitosti našeg grada i najpoznatije turističke lokacije: Beogradsku tvrđavu, Skadarliju, Kosančićev venac, Savamalu, Terazije, Crkvu svetog Marka, Hram svetog Save, Muzej Nikole Tesle..
 
O svojim utiscima o našoj prestonici, istoriji, kulturi, tradiciji i gastronomiji aktivno su izveštavali na društvenim mrežama, a pozitivne komentare i fotodokumentaciju ovih izuzetno uticajnih ljudi u poslovnom i privatnom okruženju u svojim zemljama, za samo nekoliko dana videlo je najmanje 40.000 ljudi.
 
Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću - IPRA (International Public Relations Association), začeto je pre 60 godina na inicijativu danskih i britanskih profesionalca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 1.maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova, profesionalaca iz oblasti komunikacija. Članovi ovog udruženja su pojedinci, istaknuti PR stručnjaci iz celog sveta.

2024 © - Vesti online