Ponedeljak 10.07.2017.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Važno je da ostanete koncentrisani i napravite realan plan koji neće biti samo beskorisan spisak želja. Uspeh je moguć jedino na takav način. Ukoliko u posao uđete timski, uspeh je izvestan. Budite oprezni jer vas očekuje neplanirani trošak.

LjUBAV: Mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu zbog usamljenosti upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema perspektivu.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: ​Očekuju vas komplikacije zbog ugovora ili neke kupovine kao i problemi sa dokumentima. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani nisu povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

LjUBAV: Naprasno vam se učinilo da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Nedelja počinje neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a tiče se vaših ambicija ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi. Ne paničite, kriza je kratkotrajna.

LjUBAV: Hladni odnosi koji vas muče od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne opterećujte partnera svojim poslom.

ZDRAVLjE: Gastritis.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Pred vama je nedelja prepuna borbe. Pobeda je moguća ukoliko budete istrajni. Mnogi će u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj su angažovani.

LjUBAV: Sve što partner pokuša da vam kaže kod vas nailazi na otpor i nerazumevanje. Takav stav vas, dugoročno, vodi u zahlađenje odnosa, a na kraju i rastanak.

ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Ovo su dani kad možete osetiti da ste blokirani sa svih strana. Svaka reakcija može izazvati oštar sukob i tenziju iz čega će proisteći teške reči i uvrede. Da biste izbegli haos u koji možete upasti, nabacite osmeh na lice i držite jezik za zubima.

LjUBAV: Niste sigurni šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste prazni, pa vas iritiraju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.

ZDRAVLjE: Glavobolje.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Iako ste odavno odlučili da se ne mešate u privatne probleme svojih saradnika, ganuće vas poverljiva ispovest saradnika koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv svoje volje bićete uključeni u rešavanje problema koji uopšte nije vaš.

LjUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se. 

ZDRAVLjE:  Čuvajte se povreda.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: U punoj ste kondiciji. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

LjUBAV: Mogući su planovi u vezi sa kraćim putem. Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.

ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove. 

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Previše ste rasejani. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.

LjUBAV: Krajem nedelje vas očekuje razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više. Ne nasedajte.

ZDRAVLjE: Nervoza.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Loše vesti krajem nedelje mogu vam potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost jednom problemu vas može skupo koštati, naročito ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.

LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Nastupaju dani koje će obeležiti stresovi i nezadovoljstvo. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na pozitivne vesti i komunikaciju sa nekim ko vam može pomoći.

LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena spletkama i ucenama ljudi koji vas okružuju, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Ne uspevate da napravite finansijsku konstrukciju i na njoj da zatvorite krug. Ne razumete zbog čega, iako vredno radite, nemate dovoljno za sve što želite. Nije problem u malom prilivu novca, već u vašem impulsivnom i neplanskom trošenju.

LjUBAV: Želite promene, ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi, pa je pravo vreme da popričate.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO:  Pred vama je napeta nedelja. Čini vam se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

LjUBAV: Na emotivnom planu se dešava blagi pozitivni pomak. Ipak, značajne promene neće doći preko noći, jer će za realizaciju svega što želite biti potrebni trud i vreme.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

2024 © - Vesti online