Nedelja 09.07.2017.
03:30
Vestionline

Mlada Čehinja poginula dok je snimala za Fejsbuk suludu vožnju (VIDEO)

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Euforična vožnja u kojoj je devojku za volanom najviše interesovalo da gleda u kameru mobilnog telefona i pohvali se kako prebrzom vožnjom i 180 kilometara na sat na putu kraj Mosta na severu Češke krši propise završila se tako što su kola sletela sa puta i udarila u zid.

"Bili smo na mestu. I helikopter i kola hitne pomoći. Ženu sa teškim povredama helikopterom smo prevezli u bolnicu u Usti nad Labom. Povrede su nažalost bile tako ozbiljne da im je podlegla. Druga žena je takođe prevezena u bolnicu sa povredama", kazao je za "Mladu frontu Dnes" portparol Hitne pomoći Pavel Volenjik.

Nesreća se desila u četvrtak uveče, a policija i češki mediji su danas objavili video snimak tog prenosa uživo na Fejsbuk kao upozorenje kako tragično mogu da završe takvi ekscesi kojima se mladi rado hvale na društvenim mrežama.

Devojke na snimku pevaju, smeju se, najavljuju u kameru kako će pokazati vožnju 180 km na sat, odbrojavaju 120 km na sat, 140 a na kraju se neposredno pred udar čuje psovka kada je devojka za volanom očigledno primetila nešto što je nateralo da skrene sa druma.

2024 © - Vesti online