Sreda 07.07.2010.
13:38
Vestionline

Ironično je što tražite da dam ostavku?!

Milosavljević je u pisanoj izjavi naveo da podržava stav predsednika Srbije Borisa Tadića da u borbi protiv kriminala ne sme da bude zaštićenih.


Podržavam sve akcije policije i tužilaštva, a kao ministar zdravlja naročito akcije koje se tiču raskrinkavanja kriminala u zdravstvu, poručio je Milosavljević i dodao da na sve načine i sam daje doprinos toj borbi.


"Upravo zato na čistac smo izveli mnoge neprijatne situacije koje, na žalost, jesu deo ovog društva, pa i zdravstva", rekao je Milosavljević.


On je izjavio da odsustvo odgovornosti nije razlog zbog koga u takvim situacijama ne razmišlja o ostavci, "već upravo suprotno, odgovornost i rešenost da se protiv kriminala, ali i nesavesnog rada i drugih anomalija neprekidno bori".


"Ironično je da neki smatraju da baš zato što se zalažem za borbu protiv korupcije i kriminala svaki put kada se takav slučaj otkrije u zdravstvu ja treba da podnesem ostavku", ocenio je Milosavljević.


"To su razlozi zbog kojih smatram da su zahtevi za mojom ostavkom u najmanju ruku čista politizacija i zamena teza, a moguće je i želja da se prebacivanjem teme na politički teren zamagli suština - borba protiv kriminala", zaključio je Milosavljević u pisanoj izjavi.

2024 © - Vesti online