Četvrtak 06.07.2017.
10:48
Tanjug

Subotić: Ne jurim novac, hoću da se nametnem u Borusiji

EPA/JOERG SCHUELER
Neven Subotić u dresu Kelna

Subotić je počeo pripreme sa "milionerima", sa kojima ima ugovor još godinu dana, nakon isteka šestomesečne pozajmice u Kelnu.

- Sada je nova situacija za mene u Borusiji, došao je novi trener Boš i prvo što želim da ga upoznam, a i on mene. Ne znam kolike su šanse da ostanem, ali želim da se nametnem. Hoću da se fokusiram samo na fudbal i Borusiju - rekao je Subotić za nemački "Kiker".

On naglašava da ne želi da promeni sredinu zbog novca posle klubova poziva iz SAD, za čije mlađe reprezentativne selekcije je nastupao.

- Ne plašim se izazova i konkrencije, nikad i nisam. Neći ići negde zbog novca, sportski faktor je presudan - poručio je 28-godišnji štoper koji je poslednjih godina imao mnogo problema sa povredama.

Subotić će imati jaku konkurenciju u vidu tek pristiglih Omera Topraka iz Bajer Leverkuzena i Dan-Akela Zagadua iz Pari Sen Žermena, pored prošle sezone standarnih Marka Bartre i Sokratisa Papastopulosa.

Subotić je već devet godina fudbaler Borusije, sa kojom je osvojio dve titule nemačke Bundeslige, jedan nacionalni kup i igrao finale Lige šampiona.

2024 © - Vesti online