Sreda 05.07.2017.
14:54
Vestionline, Tanjug

"Anđus je reketaš, nemojte da pravite zvezdu od njega"

Tanjug
Optužbe na račun Dejana Anđusa: Nebojša Stefanović

- Što se tiče određenih snimaka, jasno je da su nastali sa strane, da ih nije snimila policija. Snimke hapšenja imate iz policije. Policija snima svako hapšenje, upravo zbog toga da se ne bi pojavilo da smo nekog zloupotrebljavali ili nismo - rekao je Stefanović za N1.

Kako podseća ta televizija, Anđus je uhapšen krajem juna, zbog sumnje da je izvršio iznudu i da je od oštećenog preuzeo kovertu u kojoj je bilo 30.000 evra, a istog dana, pojedini mediji objavili su snimak kako uzima belu kovertu, ali se ne zna ko je snimak napravio i pod kojim okolnostima. 

Ministar kaže da policija nije zvanično objavila snimak hapšenja Anđusa i novinarki N1 rekao da pita "kolege iz medija odakle im ti snimci". 

- Što se tiče snimka hapšenja, policija ima snimak hapšenja. Da li je to taj snimak - ne znam, nisam upoređivao, stvarno nemam vremena da pregledam snimke da se bavim time. Kada radimo akcije, to radimo uz saglasnost tužioca. Dakle, kada su postupci u toku. Kada se završi, kada imamo neki razlog zbog čega to objavljujemo, mi to objavimo. Dakle, kada postoji ozbiljna društvena zainteresovanost za tako nešto - rekao je Stefanović i dodao da je Anđus reketaš:

- Nemojte da od njega pravimo neku medijsku zvezdu - rekao je Stefanović. 

2024 © - Vesti online