Sreda 12.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline

Ove stvari horoskopski znaci ne podnose u vezi!

pixabay.com
Horoskop može da vas upozori šta partner ne voli u vezi

To se uglavnom dešava onda kada ne poznajemo sasvim dobro svog partnera. Baš upravo u toj fazi, kada se još nismo dovoljno upoznali, a kako bismo izbegli iznenađenja, analiziramo one stvari koje vaš izabranik neće tolerisati, odnosno stvari koje neće podnositi!

Ovan

Ovan ne može da podnese da kraj sebe ima osobu koja je lenja! Ako ste lenji, niste ambiciozni, a uz to ste i pesimistični, doslovce nemate šta da tražite sa Ovnom u vezi! U tom smislu, Ovan će poludeti, ali zaista može jako brzo istupiti iz te veze, duboko verujući da će partner sa ovim osobinama da ga sputa u životu!

Bik

Bik ne može da podnese partnerovu impulsivnost, odnosno bolje rečeno nepromišljenost! Partner koji će spontano raditi neke stvari koje mogu vezi ili ugledu partnera ponaosob naneti veliku štetu, Bik neće tolerisati, baš ni malo. Bik je spreman mnogo da trpi, inače, ali ovo će ga dovoditi apsolutno do ludila!

Blizanci

Blizanci ne mogu da podnesu partnera koji pridikuje, a najviše ne mogu da podnesu onog partnera koji ima primedbe na njihov društveni život! Ako mu brani izlaske, viđanja sa prijateljima, u trenu će postati bivši. Pa čak i onda ako ne brani, ali ne želi da aktivno učestvuje u takvom načinu života zajedno sa njim.

Rak

Rak neće podneti beskrupuloznog i bezosećajnog partnera. Na primer partnera koji nije bolećiv prema starima, slabima, nemoćnima, ugroženima, napuštenim životinjama i slično. Takođe, Rak u trenu može ostaviti partnera koji će sa nipodaštavanjem da se izražava o Rakovoj emotivnosti, ali i ranjivosti.

Lav

Lav neće podneti ni jednog partnera koji se ne divi njegovoj snagi, energiji, superiornosti. Ukoliko umanjuje njegov uspeh ili potencijalni uspeh. Lavovi neće podneti bilo kog partnera koji bi mogao imati „stondersku“ prirodu i ponašanje, ne zbog toga što će mu oduzeti samopouzdanje, već zato što će ih nervirati.

Devica

Devica nikada neće biti u vezi sa aljkavom osobom! Čak i u početku seksa, kada se strast rasplamsala, stvari koje se skidaju, moraju se uredno složiti! Tu diskusije apsolutno nema! Ako nije tako, Devica će u startu tražiti novog partnera. Takođe, ne podnose neodgovorne partnere koje ne poštuju dogovoreno.

Vaga

Vaga neće podneti emotivnog partnera koji će „ćutolog“ i koji ne voli da se druži. Vaga je prirodno društvena i ono što prvenstveno očekuje od partnera, odnosno od emotivne veze, osim ljubavi, je i druženje. Vaga između ta dva segmenta povlači znak jednakosti i naprosto tu ima nultu toleranciju.

Škorpija

Škorpija neće podnositi partnerovu laž. Iako sama ume da slaže, kad kad i po nešto, od strane partnera očekuje maksimalnu iskrenost. Možda deluje čudno, ali Škorpija to zahteva, a delimični krivac za to je i situacija u kojoj Škopija smatra da svako ko je u emotivnoj vezi sa njome, zbog toga treba biti srećan!

Strelac

Strelac ne podnosti nerazumevanje njegove ambicije od strane partnera. Ako mu partner pridikuje kad duže ostane na poslu i na bilo koji drugi način podriva njegovu ambiciju, Strelac će iz takve veze brzo istupiti. Neće se premišljati čak ni onda kada je takvo partnerovo ponašenje nastalo posle više godina veze.

Jarac

Jarac ne podnosi neodgovorne partnere! Svako ko nije od reči i ne ume da poštuje dogovor, ne može biti njegova druga polovina. Takođe, Jarac neće podneti „slobodne strelce“ po životnom opredeljenju, osobe koje su previše lepršave, imaju neuhvativ duh, te ni osobe koje definitivno imaju previše nemirnu energiju.

Vodolija

Vodolija neće podneti boravak u vezi sa emotivnim partnerom koga smatra beskorisnim. Ako taj neko, ne radi, onda bi trebalo da vredno uči. Ako s druge strane i ne uči, ne privređuje i nema u planu da počne da stvara nešto vredno i korisno u svom životu, teško da će previše dugo ostati sa Vodolijom u vezi.

Ribe

Ribe ne podnose kada je partner previše naporan ili previše insistira da učine nešto što zapravo ne žele. Svaku veću inicijativu za promenom koja bi trebala da se dogodi kod Riba, one neće podneti. One su to što jesu i apsolutno sve drugo mogu da podnesu i da istolerišu, osim da neko atakuje na njih kao ličnost i na njihov stil života.

2024 © - Vesti online