Petak 07.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline

Drage devojke ako Vaš dečko ima Veneru u Ovnu, Lavu, Jarcu… Šta treba da znate???

pixabay.com
Evo šta znači Venera u svim horoskopskim znacima

Kada je Venera u znaku Ovna u muškom horoskopu on traži aktivnu i sportski orijentisanu partnerku. Kratke, crvene kose, vitku, dinamičnu…

Mora biti uporna, snažna i samostalna.

Neće mu smetati, čak i ako je ponekad gruba. Važno je da je strasna i da ima inicijativu.

Ima potrebu da vidi kako je ljubomorna i takmičarski nastrojena u odnosu na druge žene ali ako ovo postane njena dominatna crta, brzo će potražiti novi objekat interesovanja.

Mora biti sigurna, samopouzdana i odlučna.

Kada je Venera u znaku Bika u muškom horoskopu devojka treba da je bujnija, okrugla, pravilnih i lepih crta lica, senzualna… Često ga privuku naglašene, pune usne i bujne grudi. Mora imati obline i mora znati da kuva… Mora biti ljubavnica, domaćica a po mogućstvu i imućna!

Poljupci u velikim količinama su nasušna potreba. Očekuje da bude mažen i pažen, ali zato je postojan i trajan u ljubavi kada dobije ono što traži.

U ljubavi je hedonista i komformista.

Kada je Venera u znaku Blizanaca u muškom horoskopu treba mu mladolika, vitka i komunikativna partnerka. Uzanog struka i vitkih ruku, dugih, tankih prstiju koji će kao povetarac dodirivati njegove šake.

Ne smeta mu ako neprekidno čavrlja, ovo je muzika za njegove uši!

Ne sme biti punačka i trebala bi delovati neuhvatljivo. Mora biti zabavna, vesela, duhovita. Mora da ume gestikulacijom da pokaže koliko ga voli.

Kada je njegova Venera u znaku Raka pogled će se zadržati na bujnim grudima, sanjalačkim očima i detinjastom liku.

Njena suzdržanost i oprez izaziva kod njega nesvesnu potrebu za razbijanjem ljušture koja je štiti od spoljašnjeg sveta i ujedno predstavlja odraz njene unutrašnje nesigurnosti.

Često bira devojku po liku svoje majke. Takođe, morate biti spremni da igrate ulogu majke u njegovom životu. Ne smeta mu ako je malo punija!

Kada je Venera u znaku Lava devojka mora biti, reprezentativna. Mora izazivati divljenje, kako njegovo, tako i njegove okoline.

Njegov pogled zadržaće se na gustoj, talasastoj, plavoj kosi. Odeći koja je najboljeg kvaliteta i veoma skupa.

Mora se kretati u elitnim krugovima i biti centru zbivanja.

Njegov favorit je samouverena, dominatna i moćna žena. Žena koja zna šta hoće!

Kada je Venera u znaku Device muškarac traži skromnu i stidljivu devojku. Devojku koja je praktična, vredna, ispeglana i čista.

Njegov pogled zastaće na besprekornoj frizuri i urednoj, tihoj pojavi. Ili na uniformi koju nosi – recimo, medicinska sestra.

Ako je u Vašem domu kao u apoteci, sve na svom mestu sa diskretnim, prefinjenim detaljima a vi uredni i nenametljivi, zakleće Vam se na večnu ljubav.

Kada je Venera u znaku Vage on traži kulturnu i lepo vaspitanu devojku. Osobu koja ima lepe manire, koja je elegantna i prefinjena. Ako ste odmereni, upravo na Vama će zastati njegov pogled.

Sve na vama mora biti skladno, od odeće do ponašanja.

Izvešće Vas na modnu reviju, na koncert, na izložbu. Ma gde da ste zajedno on traži partnerku koja je ravnopravna sa njim u bilo kom pogledu.

Muškarac sa Venerom u znaku Škorpije je muškarac koji traga za fatalnom, tamnoputom i strasnom osobom, ženom koja će prekstiti noge u kratkoj suknjici ispod koje nema ništa…

Tajenstvena i provokativna osoba koja ga fiksira pogledom, kao da ga skenira. U Vama mora naslutiti skriveni vulkan!

Ljubav jednako seks, ako ste dovoljno slobodni i emancipovani, ako ste dovoljno erotični onda uopšte ne morate biti lepi.

Sa Venerom u znaku Strelca zavešće ga visoka i vitka devojka, dugih nogu i naglašenih kukova.

Vedra, duhovita, zabavna… Otvorena, obrazovana i širokih shvatanja.

Ako budete spremni da sa njim igrate tenis, idete na hipodrom i splavarenje, nastavite studije, ako ste spremni da vodite ljubav u kolima na auto putu zadržaćete ga pored sebe do kraja života.

Muškarcu koji ima Veneru u znaku Jarca dopada se ambiciozna, možda od njega starija, tamnoputa i ozbiljna žena. Najčešće to su osobe koje imaju klasičan stil oblačenja ali i one žene koje nose kožu, džins… Garderobu koja odslikava njihov status, reputaciju, ugled.

Ttaži osobu tradicionalnog vaspitanja, odgovornu i posvećenu profesiji kojom se bavi. Ili, jednostavno, porodici iz koje potiče i koju će formirati.

On želi vezu koja traje, a u odnosu će biti strpljiv i odan. Stabilan i usmeren na zajedničke ciljeve.

Istaknite kolena, to mu privlači pažnju.

Muškarcu koji ima Veneru u znaku Vodolije privlačne su neobične, nezavisne i nepredvidive devojke. Često prvo postanu prijatelji, nakon nekog vremena prijateljstvo pređe u bliskost i emotivni odnos.

Njegov favorit je druželjubiva osoba ekscentričnog stila oblačenja, talasaste kose, visokog čela koje odaje inteligenciju.

Reaguje na ženske noge, listove te ove delove tela istaknite.

Muškarcu sa Venerom u znaku Riba pažnju privlače romantične i nežne devojke. Vitke, sitnije građe, sanjalačkog pogleda. Devojke koje odišu senzualnošću.

Devojka druge vere ili iz nekog egzotičnog dela sveta, druge boje kože…

Reaguje na parfem i na ženska stopala..

Najvažnije od svega, jeste, da ostanete za njega enigma.

2024 © - Vesti online