Nedelja 02.07.2017.
02:30
Vestionline

Evo kako da otkrijete da li vas partner vara

stockphotos.io
Mali signali mogu mnogo da nam otkriju

Živeti sa sumnjama o prevari je nešto najgore što može zadesiti osobu u vezi, zbog čega je važno presabrati se i razmisliti dobro o prirodi odnosa.

Naravno, uvek postoje mali znaci koji mogu da vam potpomognu da shvatite da li su vaše sumnje osnovane, ili su plod straha.

To najbolje zna Julia Hartli Mur, privatna dektektivka sa Novog Zelanda, koja je specijalno za britanski "Dejli mejl" podelila svoja iskustva.

Prema njenom mišljenju, ključno je da obratite pažnju na sledeće stvari:

Male promene u ponašanju
Jedan od prvih znakova je nagla tajnovitost i potreba da se osame. Ujedno, partner tada postaje osetljiv na svoj mobilni telefon, te pazi da li ćete ga uzeti u ruke, dok ranije nije imao takvih problema.

Često spominjanje neke osobe
Ako vaš partner naglo počne da govori o nekoj osobi, ili samo da je spominje imate razlog za sumnju. U slučaju da o toj osobi govori ružno, takođe se možete zapitati o prirodi njihovog odnosa jer to mnogi rade samo kako bi vas udaljili od nje.

Ne pronalazite račun za telefon ili kreditnu karticu
Ovo takođe može biti jedan od znakova prevare, jer partneri često kriju pozive ili troškove.

"Klasičan je slučaj da žena nakon Dana zaljubljenih nađe račun za poklon koji uopše nije dobila", objasnila je Julija.

Ona je na kraju dodala da je važno da imate dokaz, jer u suprotnom, ako ga optužite, daćete mu do znanja da niste sigurni i ostavićete mu prostor za poricanje.

2024 © - Vesti online