Petak 30.06.2017.
17:25
Vestionline

Oženio je "devojčicu" iz vrtića, ispunio obećanje nakon 20 godina

Jedna od najranijih uspomena kojih se Grodski seća jeste trenutak kako stoji pred svojom grupom kao trogodišnjak i objavljuje da će jednog dana oženiti Loru.

Njihova priča privukla je pažnju javnosti nakon što su na Instagram profilu "Kako smo se upoznali“ objavljene njihove fotografije.

"Dok smo bili deca Lora me je učila da se ljuljam, crtam i jedem sir na 'pravi način'. Bio sam tada zaljubljen u nju i ostao sam sve do danas“, ispričao je Met.

Takođe se prisetio trenutaka kada su se igrali žmurke i ostajali budni uveče do kasno u noć.

"Sećam se da sam pokušao da je impresioniram na jednoj proslavi u vrtiću gde smo pokušavali da otvorimo pinjatu. Srećom, bio sam klinac koji je to uspeo da uradi i na taj način sam joj privukao pažnju“, priseća se Grodski.

Kontakt su izgubili kada su krenuli u osnovnu školu, ali su tih sedam godina razmenjivali praznične čestitke sa fotografijama.

Zajednički prijatelj ponovo ih je spojio u srednjoj školi od kada se i zabavljaju. U maju 2015. Met je odlučio da svoju ljubav iz detinjstva zaprosi na mestu gde je sve počelo. Grodski je Loru zaprosio u vrtiću i pristala je, a njihova priča ubrzo se proširila svetom.

2024 © - Vesti online