Petak 30.06.2017.
13:53
Vestionline

Teodosić blizu Čikaga

Tanjug/AP
Hoće u Ameriku: Miloš Teodosić

"Vesti" saznaju da je Miloš Teodosić veoma zadovoljan ponudom čuvenih Bulsa. Na prvom mestu minutažom koju može da dobije u prvoj godini ugovora, zatim gradom Čikagom u kome bi rado živeo, pa na kraju i finansijskim momentom celom priče. Istina, ima i drugih zainteresovanih klubova, a poznato je da do 6. jula prema propisima NBA, igrači nemaju pravo da se izjašnjavaju o budućim koracima, pa će do tada vladati neizvesnot oko angažmana možda i ponajboljeg evropskog plejmejkera. 

Bulsi u startu nisu bili "favoriti" za Teodosićev angažman, ali se interesovanje ovog tima za usluge zvanično najboljeg košarkaša van Sjedinjenih Država (u godišnjem izboru generalnih menadžera NBA timova) pojačalo na kraju sezone, naročito posle trejda u kojem je Džimi Batler završio u Minesoti Timbervulvs. 

Jedino što donekle nije logično u celoj priči i što bi (dok se ne pojave potvrda ili demanti) moglo da ospori vest dana u svetu košarke je podatak tome da je Čikago odlučio da zadrži Redžona Ronda u postavi i ponudi mu jači ugovor, a ukoliko generalni menadžer "bikova" Džar Formen nema druge ideje lako bi moglo da se dogodi da trener Fred Hojberg na raspolaganju ima šestoricu plejmejkera.

2024 © - Vesti online