Četvrtak 29.06.2017.
10:46
nezavisne.com

Brodarevo: Brutalno pretukao "zeta" jer je odustao od svadbe

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osumnjičenom Mujezinoviću stavlja se na teret da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom preprečio put vozilu kojim je Avdić pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najpre razbio šoferšajbnu i vrata automobila koji je presreo, a potom iz njega izvukao Avdića, prenose mediji u Srbiji.

Poznanika je nekoliko puta pajserom udario po glavi. Napadač je teško povređenog Bijelopoljca sa švedskim pasošem ostavio da leži na ulici i pobegao je sa lica mesta, ali je nedugo zatim uhapšen. Avdić je u komi prebačen na lečenje u Podgoricu.

Mujezinović je osumnjičen za ubistvo u pokušaju, a pred policijom je negirao da je pretukao i teško povredio Avdića. Iako motiv ovog neuobičajenog napada i pokušaja ubistva nije utvrđen, nezvanično se pominje da je osumnjičeni Mujezinović na Avdića nasrnuo zbog sestre.

"Pretučeni Avdić živi u Švedskoj. Navodno je upoznao sestru osumnjičenog Mujezinovića i družili su se intenzivnije. Neka saznanja ukazuju da je sestri osumnjičenog Mujezinovića Avdić obećao da će je voditi u Švedsku, kao i da će se njom oženiti. Međutim, iz njemu znanih razloga Avdić je odustao od toga", kaže sagovornik lista "Alo" upoznat sa istragom.

2024 © - Vesti online