Sreda 28.06.2017.
23:23
S. Đ. - Vesti

Drugačiji pogled na prošlost

M. Karović
Nije lako: Dragan Bjelogrlić sa ekipom

Prema filmskoj priči Stevana Koprivice scenario potpisuju Danica Pajović, Dejan Stoiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić.

Radnja prve sezone serije smeštena je u buran istorijski period s kraja dvadesetih godina prošlog veka. Istorijski detalji pomešani su s fikcijom, a sve je začinjeno trilerom i misterijom.

- Mislim da će ovo biti pogled na prošlost koji je potpuno drugačiji, pa i originalan u odnosu na sve dosadašnje serije i filmove. To je potpuno drugi ugao gledanja na neke bitne istorijske događaje koji su možda i odredili čitav vek koji smo mi posle proživeli - objašnjava autor serije Dragan Bjelogrlić.

Glavni likovi su dvojica inspektora za krvne delikte Andra Tanasijević Tane (Dragan Bjelogrilić) i mladi forenzičar Stanko Pletikosić (Andrija Kuzmanović) koji istražujući ubistvo upadaju u vrtlog sekti, rat trgovaca opijuma, političke spletke tog doba.

Kičić kao tajkun

Jednog od kontroverznih likova u seriji je Alimpije Mirić, vlasnik lanca apoteka i tadašnji tajkun koga igra Gordan Kičić. Pored njega, u seriji igraju Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Slobodan - Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Marija Bergam, Tamara Krcunović... Snimanje je trajalo od oktobra prošle godine, na brojnim lokacijama.




 

2024 © - Vesti online