Sreda 28.06.2017.
18:30
M. Stanković - Vesti

Svaki đak jedno slovo

Prota Marinko je zahvalio đacima i roditeljima što su svojim trudom i učešćem ulepšali brojna slavlja i pozvao sve da nastave složno i uspešno da rade uz svoje učiteljice (profesorku Milicu Stanković, veroučiteljicu Biljanu Dabić i koreografa folklora Violetu Lukovac).

Podeljene su đačke knjižice pune odličnih ocena. Ove godine 8. razred su završile: Adrijana Kačavenda, Nikolina Milaković, Marina Dabović i Emilija Stević. One su dobile i uverenja o završenom školovanju i knjige "Životopisi srpskih velikana".

Za redovno pohađanje nastave i izuzetne uspehe u negovanju srpskog jezika i kulture pohvaljeni su: Bojan Bera, Gordana i Milorad Miščević, Nikolina Milaković, Milica, Damjana i Adrijana Kačavenda, Aleksandra i Aleksandar Bojić, Jovan i Luka Milješić i Teodora Dabić.

U Crkvenom domu đaci su izveli scenski prikaz "Ćirilica", u kome su učestvovali svi učenici tako što su glumili po jedno slovo koje su na časovima likovno obradili i prezentovali. Na kraju programa Dorotea Lasković (2. razred) je imala svoj debi na violini i zajedno sa profesorkom Teom Arnold odsvirala "Odu radosti" i oduševila sve.

Nagrade Jovanu i Gordani

Biljana Dabić, predsednica Saveta roditelja, obratila se prisutnima iznoseći svoja zapažanja o radu u protekloj školskoj godini i apelom za saradnju u narednoj, a zatim je uručila nagrade Jovanu Milješiću i Gordani Miščević za najuspešnija likovna ostvarenja na temu Sveti Georgije (izložba koja je organizovana povodom Đurđevdana).



 

2024 © - Vesti online