Utorak 27.06.2017.
23:37
M. Topalović - Vesti

Ristić u Krasnodaru

EPA/Koca Sulejmanovic
Selidba u Rusiju: Mihailo Ristić

Crvena zvezda je prodala Mihaila Ristića za dva miliona evra i to je u datom momentu jedina zvanična informacija koja je stigla sa stadiona "Rajko Mitić". Na osnovu informacija koje su do predstavnika medija stizale u prethodnom periodu pretpostavljalo se da je Ristić prodat Espanjolu, ali izgleda da to nije tačno.

Provereni izvor prenosi svoja saznanja vezana za transfer Mihaila Ristića, a na osnovu kojih doskorašnji mladi reprezentativac Srbije karijeru nastavlja na istoku kontinenta.

Crvena zvezda će prihodovati dva miliona evra, a uplata će stići iz Krasnodara, što znači da je Mihailo Ristić prodat ruskom premijerligašu!

Podsećamo da je Mihailo Ristić svojevremeno svrstan u grupu od pet igrača od koje je Zvezda trebalo da zaradi velike svote novca.

Pre njega, barem kada je pomenuta petorka u pitanju, klub su napustili Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Marko Grujić (Liverpul), Vukašin Jovanović (Zenit) i Luka Jović (Benfika).

Kada se saberu sve cifre do kojih su mediji došli prilikom prodaje ovih igrača, dolazi se do sume od oko 15 miliona evra za svu petoricu.

2024 © - Vesti online