Utorak 27.06.2017.
14:31
Vestionline

Tijana Bogdanović bez polufinala Svetskog prvenstva

A. Čukić
Dragan Jović, Milica Mandić i Tijana Bogdanović

Tijani na startu takmičenja nije izašla protivnica, zatim je slavila protiv Jordanke Hamaidi 11:1, a onda je savladala Nemicu Flogman 15:12. U četvrtfinalu, posle izjednačenog rezultata 5:5 izgubila je na proglašenje od Uzbekistanke Mamadibragimove. Bogdanovićeva je vodila do poslednjeg momenta sa 5:2, ali je dobila udarac u glavu i tako došla do 5:5, a posle četiri runde, sudije su proglasile protiv srpske tekvondoistkinje.

Miloš Gladović je u konkurenciji do 58 kilograma izgubio je u drugom kolu od Mongolca Moloma 16:9, dok je Ana Bajić među takmičarkama preko 73 kilograma zaustavljena na startu od Kolumbijke Bravo Hernandez 8:1.

- Bio je ovo loš dan za nas. Ana, Miloš i Tijana nisu uspeli da dođu do medalja. Najbliža je bila Tijana i stvarno mi nije jasno kako je poklonila pobedu. I pored toliko takmičenja i velikih rezultata, izgubila je na jeftin način. Još je mlada i iz ovog poraza mora da izađe jača i bolja. U sredu su na redu Milica, Draško i Marko, idemo dalje - rekao je trener tekvondo kluba Galeb Dragan Jović.

2022 © - Vesti online