Petak 23.06.2017.
23:45
Vestionline

Ko je od sportista bio na Vučićevoj inauguraciji

Tanjug
Nikola Jokić u razgovoru sa nekadašnjim saigračem iz Denvera Žofrijem Lovernjom

Među zvanicama najveću pažnju izazvalo je pojavljivanje NBA zvezde Nikole Jokića, koji je još pod upitnikom za naredno EP u Turskoj. Osim njega i drugi srpski as u najjačoj ligi na svetu Boban Marjanović bio je u "Palati Srbije. Podsetimo, gorostasni centar je podržao Vučića u kampanji za predsedničke izbore.

Tu su bili i Nebojša Čović, čelnik Crvene zvezde, kao i trener Dejan Radonjić i krilni centar Milko Bjelica. Iznenađenje je pojavljivanje bivšeg ljubimca "grobara" Žofrija Lovernja, koji se srdačno pozdravio sa nekadašnjim saigračem iz Denvera Jokićem.

Iz košarkaškog sveta tu je bio i Božidar Maljković novi predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Tanjug
Zvezdan Terzić, Dragan Džajić i Svetozar Mijailović

Fudbalsku "delegaciju" predvodio je Slavoljub Muslin, selektor "orlova", zatim predsednik FSS Slaviša Kokeza, potpredsednik Savo Milošević, Mladen Krstajić, Goran Bunjevčević, Miloš Ninković...

Bile su i legenda našeg fudbala Dragan Džajić i Dušan Savić, kao i čelnici crveno-belih Zvezdan Terzić i Svetozar Mijailović.

Vučiću je čestitala i Milica Mandić, srpska tekvando reprezentativka i osvajačica zlatne medalje sa Olimpijskih igara u Londonu, najbolji naš plivač Velimir Stjepanović, nekadašnji selektor teniske reprezentacije Bogdan Obradović. Na inauguraciji je bio i najbolji srpski automobilista, član SNS-a Dušan Borković, atletičari Asmir Kolašinac, Mihail Dudaš...

Vestionline
Dejana i Miloš Ninković
2024 © - Vesti online