Sreda 21.06.2017.
12:07
Vestionline

Šta je rekao Marej posle novog kraha?

Reuters
Očajni rezultati Endija Mareja u 2017. godini

Ipak, najbolji teniser sveta se ne predaje. Svestan je da je u lošoj formi, ali veruje u bolje dane.

- Ispadanje u prvoj rundi u Kvinsu ne znači da ne mogu dobro da odigram na Vimbldonu. Moraću mnogo da radim. Znao sam pre turnira da moram još mnogo da napredujem kako bih bio na nivou da se borim za velike titule, ali sam sigurno očekivao više od sebe. Nisam jedini koji je doživeo iznenađujući poraz na travi, i Rodžer Federer je izgubio na startu u Štutgartu, a Stan Vavrinka i Miloš Raonić su takođe poraženi u Kvinsu u utorak - napisao je Marej u kolumni za "BBC".

On je trebalo da igra sa zemljakom Aljažom Bedeneom, ali je on odustao pred sam početak turnira što je poremetilo Škota.

- Saznao sam da igram protiv Džordana Tompsona nekoliko sati pre meča. Kada sam završio trening, video sam na telefonu da je zamenio Aljaža Bedenea, koji se povredio. Na Grend slemu obično razgovaram sa timom veče pre duela, dok na ostalim turnirima, na kojima se igra dan za danom, sastančimo sat i po pre početka. To nije bio slučaj u utorak, nisam prošao plan pripreme meča sa timom.

Marej će vreme da provede sa porodicom pred Vimbldon, koji počinje 3. jula.

- Moja ćerka Sofija obično zaspi oko 6.30, zbog čega obično moram da idem na treninge veoma rano, a sada se neću vraćati do kasno. Drago mi je da spava uveče, to je dobra stvar, ali onda ne mogu mnogo da je viđam. Nadam se da ću imati šanse da usput pogledam i Pepu prase - zaključio je najbolji teniser sveta.

2024 © - Vesti online