Utorak 20.06.2017.
21:43 >> 21:50h
Vestionline

"Armejci" nude bogatstvo, ali Teo na korak do slavnih Bulsa

EPA/LARRY W. SMITH
Zov NBA lige: Miloš Teodosić na slatkim mukama

Prema pisanju specijalizovanog košarkaškog portala "Eurohoops",  kapiten naše reprezentacije blizu je prelaska u slavne Čikago Bulse, koji mu nudi višegodišnji ugovor.

"Bikove" ovog leta očekuje totalna rekonstrukcija. Jedan od najboljih igrača Džimi Batler najverovatnije ide u Klivlend kod Lebrona. Čikago na Teovoj poziciji ima odličnog, ali vremešnog i povredama sklonog Radžona Ronda, koji je ugovorom vezan još godinu dana sa timom iz Ilinoisa. Rezervni plejmejkeri su Kameron Pejn i Džerijan Grant. U Čikagu igra i nekadašnje krilo Reala Nikola Mirotić.

Teodosić je prethodne sezone u Evroligi u proseku beležio 16,1 poen i 6,8 asistencija. Sa "armejcima" je osvojio Kup Rusije i VTB ligu, ali je ruski gigant razočarao u Evroligi jer je bio tek treći.

- Imali smo sjajnu sezonu, bilo je teško zbog novog formata Evrolige. Nažalost nismo osvojili Evroligu, ali je bitna titula i u VTB ligi. Sada želim da odmorim i odlučim šta ću dalje u karijeri. Trenutno meditiram - rekao je nedavno Teodosić, koga ovog leta očekuje još jedan ugovor da potpiše, i to onaj bračni sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

2024 © - Vesti online