Ponedeljak 19.06.2017.
12:28
Vestionline

Rat na društvenim mrežama zbog Melanije Tramp

Reuters
U nemilosti zbog supruga: Melanija Tramp

Među njima je i modni dvojac Dolce&Gabbana, koji su se zbog odluke da oblače Melaniju Tramp našli na udaru brojnih slavnih ličnosti. Pa tako je njihovo odbijanje da bojkotuju prvu damu, dovelo do toga da njeni kritičari bojkotuju njih. Tako su nastale i čuvene majice ovog brenda - bojkot.

A otkud novi rat zbog ove saradnje? Sve ja započela Majli Sajrus koja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog brata Brajsona sa modne revije ovog dvojca.

"Čestitam bratu na prvoj reviji. Nikada nije bio njegov san da postane model jer on jedan od najnadarenijih muzičara koje sam ikad čula, ali porodici Sajrus je svojstveno da sve proba jednom i da prihvatimo mogućnosti koje nas teraju izvan zone komfora. Verujemo da svaki dan treba isprobati nešto novo. Čestitam ti i jako sam ponosna na tebe, sve od Nešvila do Italije. P.S. Dolce&Gabbana, ne slažem se s vašom politikom, ali podržavam što slavite mlade umetnke i dajete im mogućnost da se pokažu", napisala je. 

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jun 17, 2017 at 8:00am PDT



Na njenu primedbu reagovao je i Stefano Gabana objavivši istu fotografiju. 

"Mi smo Italijani i politika nas ne zanima, pogotovo ne američka. Mi izrađujemo odeću, a ako ti misliš da se baviš politikom objavljujući postove u teškom si neznanju. Ne treba nam tvoje mišljenje, ni komentari i sledeći put nas samo ignoriši, molim te", poručio joj je Gabana bez dlake na jeziku. 

 

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on Jun 17, 2017 at 6:09pm PDT


 
2024 © - Vesti online