Subota 17.06.2017.
21:12
Tanjug

Oglasila se i Ana Brnabić: Vučić dokazao da mu je Srbija na prvom mestu

EPA/Koca Sulejmanovic
Najvažnije obezbediti stabilnu većinu u Skupštini: Ana Brnabić

Prethodno je dnevni list "Blic" javio da SNS i predsednik Aleksandar Vučić imaju problem u obezbeđivanju većine u parlamentu kada je reč o izglasavanju Brnabić za premijera, zbog čega biti odložena sednica Skupštine Srbije.

U izjavi za taj list funkcioner SNS Nebojša Stefanović je rekao da je Vučić odlučan i istrajan u svom predlogu, kao i da ga neće menjati ni po koju cenu, "jer ovo nije samo pitanje podrške Ani Brnabic već i predsedniku Vučiću".

Brnabić je tim povodom u izjavi dostavljenoj Tanjugu rekla da je za nju lično ovo  još jedna potvrda da je za predsednika Aleksandra Vučiha interes Srbije na prvom mestu i da je zbog građana on spreman da menja stvari u zemlji.

- Razgovaram sa predsednikom Srbije koji mi je poverio mandat za izbor Vlade. Najvažnije je da obezbedimo stabilnu većinu u Skupštini koja će omogućiti dalji nastavak započetih reformi. Za mene lično ovo  je još jedna potvrda da je za predsednika Aleksandra Vučiha interes Srbije na prvom mestu i da je zobog građana on spreman da menja stvari u našoj zemlji. Važno je da Srbija dobije Vladu u zakonskom roku - navela je Brnabić u izjavi.

2024 © - Vesti online