Sreda 14.06.2017.
19:46
Vestionline

Završeno snimanje "Senke nad Balkanom": Poslednja klapa na groblju

M. Karović
Puno posla: Dragan Bjelogrlić sa saradnicima 

- Imao sam veliku tremu i bilo mi je čudno da stojim sa Bjelom u kadru, ali uz njega kao partnera nisam se brinuo kako će sve uspeti. Znao sam da će biti dobro. U seriji glumim prosjaka bez ruke koji je kao mladić otišao na front i nastradao. Odbačen od svih, na neki način ja sam ta senka nad celom serijom - rekao je Šehović.

Impresivna ekipa

Iako je radnja filma mahom smeštena u Beograd, priča vodi i u druge delove Evrope, pa će serija biti snimana i u Sankt Peterburgu, Beču, Ženevi... Bjelogrlić je okupio impresivnu glumačku ekipu u kojoj su Srđan - Žika Todorović, Marija Bergam, Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Branimir Brstina i mnogi drugi. Planirano je snimanje tri sezone, a a prvih 11 epizoda biće prikazano na jesen na RTS-u.

"Senke nad Balkanom" je psihološki triler, a radnja je smeštena krajem 20-ih godina u Kraljevini Jugoslaviji. U seriji će biti istraživani misterizoni slučajevi i kriminalne radnje, uključujući ratove opijumskih kartela kojima je Beograd trasa za dalji šverc droge ka Evropi i Americi. Glavni likovi su policijski inspektor Andra Tanasijević Tane (Dragan Bjelogrlić) i njegov novi saradnik Stanko Pletikosić (Andrija Kuzmanović) koji istražujući ubistvo upadaju u vrtlog stravičnih događaja.

2024 © - Vesti online