Utorak 13.06.2017.
05:49
Vestionline, FK Partizan

Partizan spektakularno proslavio "duplu krunu" (VIDEO)

M. Todorović
Junaci trijumfalne crno-bele sezone - fudbaleri Partizana

Travnatim tepihom uz zvuke klasične muzike mladih violinista i čelista iz muzičke škole Amadeus, prošli su gosti večerašnje proslave…

Zvanice su dočekali – predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, potpredsednik prof dr. Vladimir Vuletić, sportski direktor Ivica Iliev i generalni direktor Miloš Vazura.

Po uzoru na svetski trend, prisutni su mogli da se fotografišu uz "walk back" sa slikama igrača prvog tima, koji je bio postavljen na ulazu, a u prvoj sali mogli su da razgledaju izložbu fotografija Partizanovih 6 duplih kruna kroz protekle 72 godine…Prijatnom ugođaju doprineo je i fudbalski sto "Pasteli sweets", koji su pripremili slatkiše sa obeležjima Partizana.

Ugledne zvanice su posle fotografisanja pored šampionskih pehara osvojenih u 2017. godini, nastavili druženje u svečanoj sali hotela Crowne Plaza Beograd, gde je nastavljen svečani program.

Igrači su u salu ušli uz numeru Tango smrti, koju je uz pratnju Mića Akustik benda izvodila glumica Anja Liht, a pehare su nosili Saša Ilić i Miroslav Vulićević. Na video zidu je emitovan prilog kao podsetnik na 37 utakmica bez poraza, kao i sa mališanima uzrasta od pet godina, koji su odgovarali na pitanje šta je dupla kruna.

Prisutne goste je prigodnom besedom pozdravio predsednik crno-belih Milorad Vučelić, a potom je program nastavljen emitovanjem video priloga iz Mađarske u kome je prisutne pozdravio doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić. Sa igračima je podsećanje na proslavu duple krune uradila kroz razgovor Biljana Obradović. Grupe Legende i Neverne bebe izvele su svoje numere…

Na kraju su prvotimci Partizana, uz konfete, presekli tortu sa oba pehara na vrhu iste.

2024 © - Vesti online