Ponedeljak 12.06.2017.
23:21
Mozzartsport

Ostojić zaslužio novi ugovor

M. Topalović
Kuća se gradi od temelja: Bojan Ostojić

Navijači Partizana grozničavo čekaju pojačanja, a prvi potpis u Humskoj 1 ovog leta obezbeđen je iz sopstvenih redova. Bojan Ostojić, 33-godišnji štoper, koji je minule sezone u potpunosti opravdao očekivanja struke, prudužiće ugovor sa crno-belima.

Ostojić se u ponedeljak, nekoliko časova posle početka priprema, dogovorio sa čelnicima kluba da obnovi saradnju koja je isticala poslednjeg dana juna. Nova će biti oročena do leta 2019, čime je Miroslav Đukić obezbedio levi deo odbrambenog bedema za naredne dve sezone i dobio sigurnost, s obzirom da je nedavno za momka iz Užica rekao da „daje stabilnost ekipi“. Ugovor će biti potpisan sutra, između dva treninga tima, pa Ostojić na miru može na bazični deo priprema na Zlatuibor, u sredu.

M. Topalović
ČEKA ZAMENU ZA MILENKOVIĆA: Bojan Ostojić u SC Teleoptik

U međuvremenu, uprava traži Ostojićevog parnjaka na mestu desnog štopera, u konkurenciji su Milan Mitrović i Marko Simić, a očekuje se da možda već sutra saradnju, takođe do juna 2019, ozvaniči i zamenik kapitena Miroslav Vulićević. Identični ugovor ponuđen je i golmanu Filipu Kljajiću, pa se čeka i njegov odgovor.

Grobari se nadaju da će uroditi plodom i pokušaji uprave da novim ugovorima obezbedi ostanke Brazilaca, Evertona i Leonarda. Makar do kraja evropskih kvalifikacija...

2024 © - Vesti online