Ponedeljak 12.06.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Još malo do ostvarenja sna

Lična arhiva
Doris Bošnjaković

Nedugo potom, našim novinarima javila se njena samohrana majka Slavica Bošnjaković, poželevši da se zahvali tom dobrom čoveku, ali i svim ostalim ljudima dobre volje koji su mislili na njenu ćerku.

- Uprkos mnogim lošim stvarima koje su nas pratile, ima još mnogo ljudi velikog srca i čiste duše koji se rado odreknu nečeg svog da bi učinili nečije trenutke i život lepšim, blažeći tuđe boli i rane. To zaslužuje svako poštovanje, neka im dragi Bog stostruko vrati. Mi smo presrećne kada nas se neko seti i pošalje pomoć kako bismo mogli do dugo sanjane lift platforme. U započetoj akciji posredstvom Humanitarne fondacije Budi human - Aleksandar Šapić uspeli smo da prikupimo dobar deo novca za ugradnju lift platforme, kako bi moja Doris, nakon 13 godina, bila među svojim prijateljima, rodbinom, osetila svetlost dana i svoje parče neba, jer je ovako zatočena u stanu na četvrtom spratu zgrade koja nema lift. Ugradnja je u toku, ali za njen završetak potrebno je sakupiti još 600 evra, a za dizalicu još 700 evra. Iskreno se nadam da ćemo uspeti i tu lavovsku borbu da privedemo kraju, jer su moje snage na ivici. Moj suprug se upokojio, tako da je Doris oslonjena uglavnom na mene. Budući da sam astmatičar i da zalazim u ozbiljne godine, nisam više fizički sposobna da se nosim sa Doris koja ima 50 kg, a znam da bez mene ne može.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online